#Joemquedeacasa

Actualment, a les xarxes socials, hi ha infinitat d’iniciatives per a ocupar el temps lliure, fer esport, llegir, mantindre un horari amb unes rutines, etc. Tot i això ens volem sumar oferint les vostres habilitats, mostrant allò que sabeu fer molt bé, o que simplement voleu compartir amb nosaltres.

Com participar:

Si ho publiques a Facebook, seguix-nos si vols @alaquas.jove , dóna-li “M’agrada” a la nostra publicació i deixa un comentari a la publicació que farem d’esta iniciativa amb la teua aportació i l’etiqueta #AlaquàsUnidaContraCovid19

Si ho publiques a Instagram, seguix-nos si vols: @passatgejove, dóna-li “M’agrada” a la nostra publicació i compartix la teua aportació amb l’etiqueta#AlaquàsUnidaContraCovid19

Si ho publiques a Twitter, seguix-nos si vols: @alaquasjove, deixa un comentari o fes un tuit compartint la teua aportació amb l’etiqueta #AlaquàsUnidaContraCovid19. No oblides etiquetar-nos per a que puguem veure-ho!

Si tens qualsevol dubte, o preferixes l’anonimat, contacta amb nosaltres al 961502343 o a departamentjoventut@alaquas.org i et donarem una solució.

#AlaquàsUnidaContraCovid19
#JOEMQUEDEACASA
#YOMEQUEDOENCASA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 characters available

Blue Captcha Image
Refresh

*