|

I EDICIÓ DEL FESTIVAL ROCK ESCOLAR

VOLS PARTICIPAR EN LA I EDICIÓ DEL FESTIVAL ROCK ESCOLAR?

Comença el compte enrere per a la celebració de la primera edició del Festival Rock Escolar organitzat per  l’Escola de Rock de l’IES Salvador Gadea d’Aldaia i la col.laboració de les Regidories d’Educació d’Aldaia i Alaquàs.

Al mes de març del 2023 es durà a terme aquesta primera trobada de grups de música moderna (Rock, Pop, R&B, Folk, etc) formats en els centres educatius, tant públics com privats(o arran del seu pas), de les localitats d’Aldaia i Alaquás. Seran benvinguts els grups formats per alumnat, professorat o ex-alumnes d’aquests centres, sempre que almenys tres membres del grup ho siguen.

– Bases per a la  participació:

En funció del nombre de grups inscrits es decidirà el nombre de temes a interpretar, ja siguen covers o temes propis.L’esdeveniment serà a la vesprada al pati de l’institut. Entrada lliure! Podeu convidar a qui vulgueu perquè vinga a gaudir de la música.

-Inscripcions:

Per a inscripcions, més informació i actualitzacions sobre l’esdeveniment pots visitar la web de l’IES Salvador Gadea, en l’apartat Escola de Rock,  https://portal.edu.gva.es/iessalvadorgadea/tag/escola-de-rock/ ) o directament en el mail vteabril@gmail.com.

Esperem la vostra participació!!!

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Blue Captcha Image
Refresh

*