Fòrum Jove 2019

L’Ajuntament d’Alaquàs i el seu Departament de Joventut amb la participació dels Centres d’Educació Secundària del municipi organitzen el I Fòrum Jove.

Les polítiques de joventut han d’incloure necessàriament accions que hauran d’atendre la diversitat social, econòmica i cultural del nostre territori i garantir la participació i la responsabilitat compartida de les persones joves en la presa de decisions de la nostra comunitat, i fomentar al màxim els espais de trobada i de debat. Per a aconseguir aquests objectius, cal que les polítiques de joventut es dissenyen i s’executen de manera integral i transversal, amb la implicació necessària de les diferents administracions i de la societat civil.

El Fòrum Juvenil pretén ser un projecte de participació on el nostre principal objectiu és donar veu als joves, escoltant les seues inquietuds i necessitats, promovent estructures de participació juvenil i valorant el seu dret a opinar i ser escoltats. És una oportunitat de trobada on els joves es podran reunir per a intercanviar idees i experiències i debatre sobre els assumptes que preocupen als joves. Es tracta d’una oportunitat immillorable per a contribuir a l’exercici del dret dels adolescents a participar en tot el que els afecta, promovent estructures de participació juvenil i posant en valor el seu dret a opinar i ser escoltats.

Aquesta segona edició s’ha focalitzat la participació als centres educatius amb la intenció de posteriorment fer una proposta i convocatòria oberta.

El Fòrum tindrà lloc el proper 14 i 15 de novembre a partir de les 9:30hores al saló de plens de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 characters available

Blue Captcha Image
Refresh

*