Campanya #Joveresponsable de la Xarxa Joves.net

Campanya #joveresponsable de foment d’hàbits saludables front a la Covid19 El Consorci Xarxa Joves.net posa en marxa una campanya per a recordar als joves la importància de les mesures de protecció.

El Consorci Xarxa Joves.net posa en marxa una campanya per a recordar als joves la importància de les mesures de protecció.

L’objectiu d’aquesta campanya és recordar el compliment de les mesures sanitàries per evitar la propagació del virus, fent especial èmfasi en diferents moments socials de les fases de desconfinament quan hem d’anar amb cura i de vegades oblidem les nostres obligacions com a integrants de la societat. Entenem que els joves en el seu desig imparable d’estar amb els seus iguals tenen el repte d’acostumar-se a canviar detalls dels seus hàbits.

Aquestos missatges il·lustrats s’aniran llançant setmanalment des del web oficial de Joves.net i perfils del consorci a les xarxes socials. Des d’ací, cada municipi membre el compartirà amb els seus joves a través de les seues pròpies xarxes, amb el hashtag #joveresponsable

El treball d’il·lustració ha segut a càrrec de l’artista valenciana Barbiturikills (Bárbara Sebastián) que amb el seu estil alegre i innocent, il·lustra missatges relacionats amb el desconfinament i especialment per a recordar les noves formes de relacionar-se amb els altres en aquesta nova situació.

Des de la Xarxa Joves.net hem volgut donar missatges que s’allunyen del pessimisme, dramatisme o sentiments de culpa cap als joves.

El Consorci Xarxa Joves.net està integrat per 22 ajuntaments: Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Barri del Crist, Benetusser, Catarroja, Godella, Manises, Mislata, Moncada, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, la Pobla de Farnals, Quart de Poblet, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella. El seu principal objectiu és treballar des dels departaments de Joventut per realitzar de manera coordinada i compartida, amb uns mínims de qualitat i efectivitat, accions d’informació i de dinamització i promoure activitats socioeducatives en el marc de l’educació no formal.

Les vinyetes s’organitzaran al voltant dels diferents missatges sobre els que volem incidir amb la població jove i que formaran una seqüència de 3 ó 4 imatges que, amb els famosos conillets de Barbiturikiller, volem que es compartisquen i es facen rodar per les xarxes.

#joveresponsable … LA DISTÀNCIA FÍSICA
Estem de desconfinament (ja estavem farts d’estar confitats/des; perdó, confinats/des). Fem-ho bé! Mira els consells que ens donen en les vinyetes. Davant el virus: protegeix-te, protegeix als altres.

#joveresponsable #jovesnet #joves #estemambtu #desescaladajove #xarxajove #covid19

#joveresponsable … SER JOVE NO ÉS SER IMMUNESer jove no és ser immune; recorda que el virus afecta a tothom: joves, majors, dones, homes… i que pot haver transmissió sense símptomes. Fem-ho bé! Davant el virus: protegeix-te, protegeix als altres.

#joveresponsable #jovesnet #joves #estemambtu #desescaladajove #xarxajove #covid19

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 characters available

Blue Captcha Image
Refrescar

*