Si vius a Alaquàs i tens entre 12 i 30 anys t’interessa!

El I Pla de Joventut s’elabora des de l’Ajuntament d’Alaquàs per tal d’adquirir un compromís amb i per a la joventut, amb la finalitat de millorar les condicions de vida de la població jove del municipi, conéixer les seues necessitats, inquietuds, preocupacions i motivacions.

La redacció d’un pla jove respon a la necessitat d’unir en un únic marc d’actuació les diferents mesures, programes, serveis i estratègies que, des de diferents àrees i en especial des de Joventut, desenvolupem al municipi d’Alaquàs. El Pla Jove serà un instrument idoni i imprescindible per donar coherència a les polítiques de joventut que desenvolupem des d’una òptica d’integració, transversalitat i de resposta a les demandes i necessitats reals de la joventut.

Per a realitzar el diagnòstic que ens durà a la elaboració del Pla, s’empraran dades objectives del municipi, entrevistes a professionals, fòrums, grups de treball i enquestes als joves entre 12 i 30 anys. Tot coordinat per un equip tècnic que es responsabilitzarà del procés i acompanyat pels representants polítics que donen suport incondicional a l’elaboració del I Pla Jove d’Alaquàs.

Considerem que, per desenvolupar aquest pla, hem de donar especial rellevància a la participació de la joventut i és per això que hem dissenyat una enquesta a la qual pots accedir fent un clic al següent enllaç:

                             Valencià: https://forms.gle/aDXNVQbueQ7reibN7

                             Castellà: https://forms.gle/fcAkoCV9hDBJwjta8

La teua opinió és important i volem ser el teu ALTAVEU! Així que, si t’interessa obtindre més informació o formar part dels grups de discussió que s’organitzaran per a l’elaboració del Pla Jove, envia un correu-e a plajove@alaquas.org

 Gràcies per la teua participació!

Por joventut

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

 characters available

Blue Captcha Image
Refrescar

*